Badrum

Det idealiska materialet för badrum

Använd våra enorma 3mm skivor på väggarna i ditt badrum. Tänk dig en dusch helt utan kakelfogar. Visste du att en del av vattnet i duschen transporteras bakom kakelplattan och ner till golvbrunnen. Nu är det slut på den svaga konstruktionen. Våra skivor är helt täta och har en fuktabsorbtionskvot på  0,08%. Det är vi ensamma om. Så efter att ni monterat våra skivor i våtutrymmet kommer allt vatten att transporteras ovanpå plattan och inte bakom som med nuvarande kakelsystem. Vi levererar skivorna färdigskurna till ert projekt så ni enkelt kan montera dem utan problem.

Vill du få mer information kring huv våra produkter bäst appliceras i badrum är du välkommen att höra av dig. Ställ en fråga, vi är mycket glada i att hjälpa till.

SKINTOUCH är Neolith’s interiörserie. Ett arkitektoniskt ytskikt skapat för att förädla varje yta där det appliceras.

Med dess olika format och tjocklekar, motståndskraft och nära 100 procentiga täthet skapas en yta som inte bara är vacker att se på men även väldigt lätt att underhålla och hålla fräsch under många många år framöver.

”-Ett fullkomligt idealiskt material för bänkskivor, hoar, golv och duschväggar.”

Materialets mångsidighet ger dig möjlighet att skapa nya uttryck i din design.

Vi erbjuder mer än 50 olika modeller i olika ytfinisher. Allt för att tillfredsställa alla smaker, behov och trender hos fastighetsägare, inredningsdesigners och arkitekter.

Vi har en bred palett av kromatiska, kraftfulla färger i både homogena kulörer såväl som designade skivor inspirerade av naturliga och industriella element såsom trä, metall, tyg och natursten.