Bänkskivor i Neolith

Hacka, flambera, servera direkt på Neolith? Inga problem!

Vi har skapat en extremt tuff bänkskiva som vi kallar Neolith.  En sintrad skiva  som praktiskt taget är en industriellt tillverkad natursten. Extremt tålig mot höga temperatur, syror och kemikalier samt UV-strålning. Skivorna påverkas inte av fläckar och har en fuktabsorbtionskvot mycket nära 0%.

Rödvin, citron, glödgade kastruller….inga problem.

Nämnde vi att vi tillverkar världens största skivor och har installerat mer än 150.000 bänkskivor  sedan introduktionen 2010. Vi ger  10-års garanti på alla bänkskivor.

Vi har även en specialserie av HOAR tillverkade av samma material som bänkskivorna så Ni kan skapa ett fullkomligt enhetligt formspråk. 

Marknadens vassaste affärsmodell för stenhuggare och köksbutiker. 

 Vi arbetar genom noggrant utvalda stenhuggare runtom i Sverige som besitter fingertoppskänslan som krävs för att tillverka en exklusiv produkt och som erbjuder den servicenivå som kunderna kräver. Dessa partners utför måttning, mallning och montering åt de köksbutiker som samarbetar med oss.

Kontakta oss gärna så berättar vi om hur du kan få en fri bänkskiva i din butik och hur Svenska Neolith kan hjälpa era affärer att blomstra.
 
 
 
Kontakta oss direkt för frågor om bänkskivor:

info@svenskaneolith.se

040 – 40 76 60