Fasadsystem

Riktigt tunna fasadsystem i sintrad sten.

När Neolith används som fasadskivor får du en riktigt tunt (26,5mm) miljövänligt, ventilerat fasadsystem som är omöjligt att repa, som rensar bort klotter av sig självt och inte förändras alls med tiden.  Inga blekningar, ingen fuktabsorbtion och en superlåg systemvikt på bara 15 KG

Neolith + Pureti = Superstarka fasader som förbättrar luften och rengör sig själva.

Luftföroreningar är ett seriöst miljöproblem i stora städer. Runtom i världen ser vi hur gränsvärden överskrids många gånger om. Tusentals människor dör varje år till följd av luftföroreningarna. Detta är fullkomligt oacceptabelt och nu drar vi vårt strå till stacken för att förbättra luften i våra städer.  År 2050 skall vi ha minskat växthusgaserna i atmosfären med 80% jämfört med 1990 års nivåer. 

Vi på Neolith har anslutit oss till uppgiften att rädda miljön och bidrar med att nu lansera en helt revolutionerande ytskikt på vår SKYLINE fasad: PURETI

Neolith, for a cleaner planet for everyone.

Varje 4m2 = rengörande effekten av ett träd.

Varje m2 = en bil mindre på våra vägar varje år.

25 gånger starkare än andra motsvarande produkter.

 Vill du veta mer?

 SKYLINE är Neolits fasadsystem som erbjuder effektivare lösningar för de mest utmanande arkitekturprojekten.

De största sintrade kompaktskivorna på marknaden vilket erbjuder Dig en bred mångsidighet och snabbare monteringstid tack vara de stora format vi erbjuder.

Neolith SKYLINE ventilerade fasader erbjuder sömlös isolering och hjälper till att hålla byggnaden sval varma sommar dagar vilket medför betydande besparingar.

Våra skivor är tillverkade av 100% naturliga material och är okänsliga mot temperaturförändringar, föroreningar, UV-strålning och fläckar. Materialegenskaperna borgar för en fasad som inte förändras över tid.

Neolith blivit ett utmärkt material för fasader då det, tack vare sin låga vikt, är lätt att installera.

Vidare erbjuder vi en bred palett av färger och ytfinish som ger Dig som arkitekt ett stort estetiskt spelrum.

STRONGFIX
HC-SYSTEM
VM-SYSTEM

 

 

 

Neolith: Design, Hållbarhet, Mångsidighet, Sustainability