Fasadsystem

Riktigt tunna och smidiga fasadsystem i sintrad sten

När våra skivor används som fasadskivor får du en väldigt tunn (endast 26,5 mm) och miljövänlig och på samma gång ventilerat fasadsystem som mer eller mindre är omöjligt att göra påverkad på och som därmed håller sig snygg över tid. Blir med andra ord inte blekt av solen och suger inte åt sig någon fukt. Dessutom med en systemvikt på endast 15 kilo!

För att förstärka det estetiska och göra din fasad riktigt snygg även på kvällen så rekommenderar vi alltid våra kunder att montera någon form av ledramp som belyser fasad, antingen med ljuset underifrån eller uppifrån efter eget tycke och smak.

Superstark fasad som håller stilen över tiden

Världens luftföroreningar är ett stort och oroväckande miljöproblem i stora städer runt om vår planet. Vi hör nästan dagligen på nyheterna om hur gränsvärdena överskrids gång efter gång, flera gånger om. Massor av människor dör med anledning av dessa miljöproblem varje år. Detta är helt oacceptabelt och nu är vårt uppdrag att bidra till att förbättra luften i våra städer. Enligt bestämmelser är det sagt att år 2050 skall vi ha minskat de farliga  växthusgaserna i atmosfären med 80% jämfört med 1990 års nivåer. Ett tufft mål men ett mål som är rimligt att uppnå om vi hjälps åt.

TA ANSVAR FÖR MILJÖN

Vill du veta mer om vad vi tillsammans kan göra för miljön?

Har du frågor? Ring oss redan idag på:

0340-120 568​

Rulla till toppen