En dag med vår transportansvarige

transportansvarig

För att ni ska få lära känna oss lite bättre vill vi presentera en av våra anställda. Först ut är Olle som sköter många av våra transporter av stenskivor.

Olle har arbetat hos oss i snart 10 år så han har lång erfarenhet och vet hur han ska planera arbetet för att det ska gå så smidigt som möjligt. Förutom att sköta transporter är han även ansvarig för att se till att samtliga våra transporter planeras in och går till på rätt sätt. På så sätt kan även våra nya killar känna sig trygga i att deras transporter kommer att gå rätt till och de får lära sig otroligt mycket om hur de på bästa sätt utför sitt arbete.

Innan Olle ger sig i väg för dagens transporter behöver han planera in vilken rutt som ska tas så han vet i vilken ordning han ska lasta alla stenskivor. Då bänkskivorna är både stora och tunga så är det viktigt att de är placerade i rätt ordning för att det ska bli enklare för Olle att lasta av dem när han kommer på plats. Vi har filtar som är tjocka och tåliga som läggs emellan varje stenskiva som ett extra skydd.

Fritiden

På fritiden gillar Olle att meka med bilar vilket var en stor del av valet av hus när han letade bostad med hans fru. Ett stort garage med plats för diverse bilar och fordonsdelar stod högst upp på Olles önskelista. Han har genom att ta fordonsdelar från äldre bilar som inte fungerar längre byggt ihop en ny bil som han säger snart är redo att ge sig ut på gatorna. Det är ett pågående projekt som Olle pysslar med så fort han får möjlighet. Intresset för bilar fick han redan i unga år och spenderade mycket tid i garaget med sin pappa redan i småbarnsåren.

Förutom fordon har Olle tre barn som har olika aktiviteter som tar mycket tid. I sonens fotbollslag är Olle tränare och på dotterns innebandy hjälper han även till som tränare när det behövs. Hela familjen gillar en aktiv livsstil och de prioriterar att få in rörelse i vardagen.

Då transport av bänkskivor är ett tungt arbete behöver Olle även se till att kroppen är starkt för att undvika skador. Det gör att han även spenderar tid på gymmet med styrketräning. Nu har hans äldsta son blivit nog gammal för att kunna följa med till gymmet vilket Olle tycker är jätteroligt för att få in lite mer kvalitetstid med sin son samtidigt som han ser till att stärka sin egna kropp.

En dag med vår transportansvarige
Rulla till toppen