Transport av bänkskivor

Transport

Bänkskivor i sten är både tunga och stora vilket ställer krav på transportmetod och även på de som hanterar transporten. Därför levererar vi alltid våra bänkskivor och låter inte kunden hämta dem. Vi vill säkerställa att de kommer fram i gott skick och att de även monteras korrekt.

Vi har investerat i avancerad utrustning som är speciellt utformad för att hantera stenbänkskivor. Våra lyftkranar och gaffeltruckar är utrustade med de senaste teknologierna för att säkerställa en skonsam hantering av ditt värdefulla stenmaterial.

Dessutom prioriterar vi säkerheten i varje steg av transportprocessen. Våra team är utbildade i säkerhetsföreskrifter och arbetar noggrant för att minimera riskerna och skydda både personal och din stenbänkskiva.

Våra bilar

Vi har två bilar som är specialanpassade för att klara av transporter av bänkskivor. Varje bil kan ta flera bänkskivor för att effektivisera utkörningen så vi inte behöver återvända till fabriken mellan varje körning.

För er trygghet har våra bilar vår företagslogga på sig så att ni vet att det är vi som kommer hem till er.

Vi vill självklart undvika paus i våra leveranser och ser därför till att genomföra regelbunden service och att köpa in mindre och vanliga reservdelar till bilar att ha liggande på vårt lager så att de finns tillgängliga om något skulle gå sönder.

Alltid den bästa servicen

Vi strävar alltid efter att ge er den bästa servicen och leverera era varor säkert och tryggt. Vår kundservice finns alltid för att hjälpa till om ni har något ni undrar över eller behöver svar på.

Vid beställning av er bänkskiva kommer er säljare att gå igenom vilka som är maxmått av den stenen ni har valt så ni vet vilka skarvar som eventuellt kommer att behövas. De kommer även att gå igenom ungefärlig leveranstid och när vi kan komma att montera er bänkskiva. Vanligen bokar vi inte in tid för leverans och montering först er skiva är klar för att vi inte ska behöva omboka ifall någon försening skulle inträffa.

Trygghet med försäkring

Skulle något hända med er bänkskiva under transport eller att våra medarbetare slår i med bänkskivan i ert hem så att något går sönder har vi försäkringar som täcker detta.

Transport av bänkskivor
Rulla till toppen